6 Temmuz 2013

7. Ay

                                                        Kuzey bir ay daha büyüdü!

Her ay yeni bir kaç gelişmeyle bizi şaşırtmaya devam ediyor.
Kuzey doğduğunda sanki hiç büyümeyecek gibi geliyordu.Bütün o, aslında minicik olan kıyafetler gözüme kocaman gözüküyordu ve bizim bıcırık hepsinin içinde kayboluyordu.

23 Nisanda alt iki diş patlamıştı ve şimdilerde üst dişleride şişti.Tam tükürükler,salyalar azaldı derken işte yine başlıyoruz.Çok kaşınıyor olmalı ki eline aldığı her şeyi önce ağzına götürüyor ve çoğu zaman huysuzlanıyor.Bütün bunlara rağmen diş kaşıyıcılarla henüz arası hiç iyi değil.

Ek gıdalara geçen ay başlamıştık.Meğer bizim oğlan gurmeymiş ayol.
hiç bir şeyi beğenmez kaşık ağzına uzanınca önce bir dil atar tadı hoşuna giderse yemeye başlar.
Patates,havuç,muz,elma,yoğurt favori yiyecekleri.Kahvaltıyla arası henüz yok.
Aynen büyük bir çocuk gibi mama sandalyesine oturup yemekte bize eşlik ediyor.Yada yemek bize eşlik ediyor.Çünkü ben çoğu zaman Kuzey'in masaya uzanan ellerini kontrol etmeye çalışıyorum.

Bu ay;
İlk defa denize girdik beraber.Öyle ayak sokmak filan değil bildiğin yüzdü.Hani yani bıraksak belki kendi kendine yüzerdi bile.
Ve.. bence en önemlisi artık sürünmeye başladı.Bunun yanında dizlerinin üstüne kalkıp emekleme provaları da var tabii.Sürünme dediysem odaları filan gezme şeklinde.
Onu artık asla yalnız bırakamıyorum.Çok hareketlendi.Babasıyla birlikte evin içinde asla peşimi bırakmıyorlar.Bi rahat rahat giyinmeye bile müsaade yok benim için.
Daha şimdiden o minik haliyle herkesi etkisi altına alıyor.


kalbimin iki sahibinden biri
miniik aşkımmm
seni çok seviyorum,anneciiğim...

             





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

gitmeden bir şeyler karalayın :)


E.KILIÇ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...